Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gietvloer laten leggen in Gent

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met een bijzondere specialisatie in de plaatsing van gietvloeren. Wij helpen u graag verder bij totaalrenovaties, maar ook voor afzonderlijke werken, zoals pleister- en plamuurwerken en zo veel meer, staan wij voor u klaar. Wacht dus niet langer om gietvloeren te laten leggen!

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw gietvloer laten installeren door ervaringsdeskundigen

Of u ons nu inschakelt voor algemene bouwwerken of kleinere projecten; wij helpen u altijd met evenveel passie voor het vak verder. Met onze extra divisie One Floor leggen wij vlot en efficiƫnt uw gietvloer. De kostprijs hiervan hangt af van de gekozen vloer en het type oppervlak. Ook het aantal lagen is hierbij belangrijk om in acht te nemen. Bij Galles rekent u steeds op de beste prijs om gietvloeren te laten leggen. Er bestaat dus vast en zeker een oplossing voor uw budget, hoe groot of klein dit ook is. Als ervaren vloerder zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Laat uw vloerrenovatie dus met een gerust hart over aan onze experten. Wilt u de verschillen te weten komen tussen epoxy of steentapijt? Of heeft u misschien interesse in een gietvloer van polyurethaan? Wij leggen u graag alles uit over de opties, wanneer gietvloeren wilt laten leggen.

Neem contact op met ons team en maak een afspraak

Wilt uw gietvloeren laten leggen door onze experten? Neem dan contact op met ons team. U bereikt ons via het nummer 0032 495 53 83 50 of via het contactformulier. Ook als u vragen heeft over een van onze diensten, zoals het plaatsen van MORTEX-wanden of renovatie, zijn we steeds bereikbaar. Wij helpen u met alle plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden, zodat we vlot een samenwerking kunnen opstarten.