Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Schilderwerken in Gent

Als u schilderwerken in de omgeving van Gent of Lokeren wilt laten uitvoeren, dan schakelt u onze schilder uit Lochristi in. Galles is uw renovatie- en afwerkingsbedrijf dat klaarstaat voor diverse projecten. Al meer dan twintig jaar kunt u een beroep doen op ons bedrijf, waardoor u er zeker van mag zijn dat we uw project tot een goed einde brengen. Schakel ons met een gerust hart in voor allerlei renovaties en schilderwerken.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Schilderwerken laten uitvoeren door een ervaren schilder

Er zijn honderden kleuren waartussen u kunt kiezen. Weet u nog niet zo goed welke specifieke kleurtint er het best bij de rest van uw interieur past? Wij geven steeds een aantal opties, zodat u de prijs, kwaliteit en exacte kleur goed kunt vergelijken en op basis daarvan de juiste keuze maakt. Uw schilderwerken verlopen gegarandeerd vlot en efficiƫnt, wanneer u ons inschakelt als schilder. Onze ervaren onderneming heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in verschillende renovatie- en afwerkingswerken. Enerzijds voeren wij algemene bouwwerken uit, zoals het opwaarderen van uw gevel. Ook de renovatie van uw vloer laat u zonder zorgen aan ons over. Anderzijds staan wij als ervaren schilder in voor een nauwkeurige afwerking van uw appartement, huis of winkel.

One Floor, een extra divisie voor uw vloeren en wanden

Galles is niet alleen uw schilder voor schilderwerken, maar we hebben ook een extra specialisatie in de plaatsing van vloeren en wanden. Wilt u uw huis volledig laten renoveren? Dat gaat natuurlijk heel wat verder dan een nieuw likje verf. U rekent in dat geval op onze specialisten voor het professioneel leggen van vloeren en plaatsen van wanden via ons sideproject One Floor. Geeft u de wanden graag een originele kleur? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij doen het allemaal!

Doe een beroep op ons team voor vlotte service

Wilt u in zee gaan met ons bedrijf voor schilderwerken in uw gebouw? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de volledige renovatie? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@galles.be of door het contactformulier in te vullen. Wij staan altijd klaar met de antwoorden die u zoekt. Voor u het weet, komen we langs om uw hele huis te schilderen in de mooiste kleuren en patronen.