Vloerder Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerder in Gent

Bent u op zoek naar een ervaren vloerder in de omgeving van Gent? Dan zit u goed bij ons. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met een extra specialisatie in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden. Door onze ruime ervaring in de sector mag u er zeker van zijn dat uw project gedetailleerd afgewerkt zal zijn.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Een professionele vloerder inschakelen in de omgeving van Gent

Ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi heeft een bijzondere specialisatie in het leggen van vloeren, zoals gietvloeren. Tijdens uw vloerrenovatie gebruiken wij, als ervaren vloerder uit regio Gent, de nieuwste technieken en toepassingen. Zo kunt u jarenlang genieten van de vloeren die de specialisten van ons project One Floor leggen. Naast vloeren aanleggen, kunt u een beroep doen op ons voor heel wat andere algemene bouwwerken. Denk daarbij aan schilderwerken en gevelbescherming aanbrengen. Uw totaalrenovatie is sowieso in goede handen als u ons bedrijf inschakelt.  

Contacteer onze experten voor meer informatie

Als u ons wilt inschakelen als vloerder voor uw project in de omgeving van Gent, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U bereikt ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook voor algemene vragen over onze werkwijze bij een renovatie kunt u ons bereiken via bovenstaande contactgegevens.

Gevelbescherming Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gevelbescherming en -afwerking in Gent

Als u een specialist zoekt voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking in de omgeving van Gent of Lokeren, dan kunt u bij ons terecht. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Wij weten met andere woorden als geen ander hoe we uw project moeten aanpakken. U schakelt ons in voor zowel totaalrenovaties als kleinere projecten, zoals het leggen van een gietvloer.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Uw gevelbescherming en gevelafwerking in regio Gent of Lokeren laten plaatsen door specialisten

De experten van ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi beschikken over verschillende specialisaties waardoor wij allerlei algemene bouwwerken kunnen uitvoeren in uw woning of gebouw. Zo staan wij u graag bij bij het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking aan uw woning of gebouw in de omgeving van Gent of Lokeren. Maar ook voor schilderwerken of het leggen van gietvloeren kunt u op ons rekenen. Bij het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking zetten wij in op innovatieve toepassingen en gebruiken wij hoogwaardige materialen, zodat uw gevel weer mooi is en lang beschermd blijft. Is uw gebouw of woning zo verouderd dat er een totaalrenovatie nodig is? Dan bekijken wij graag samen hoe we het project efficiënt kunnen aanpakken.

Schakel onze experten in voor de renovatie van uw woning

Wilt u samenwerken met ons bedrijf voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking aan uw woning in de omgeving van Gent of Lokeren? Of heeft u vragen over het renoveren van uw huis in het algemeen? Neem dan contact op met ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Vloerrenovatie Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerrenovatie in Gent

Als u een expert zoekt voor een vloerrenovatie in de omgeving van Gent, dan kunt u bij ons terecht. Galles is uw betrouwbare partner uit Lochristi voor al uw renovatie- en afwerkingsprojecten. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld, waardoor wij perfect weten hoe wij uw project tot een goed einde moeten brengen.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Uw vloerrenovatie laten doen door professionals in de omgeving van Gent

Als u ons bedrijf uit Lochristi, nabij Gent inschakelt voor algemene bouwwerken, zoals een vloerrenovatie, dan kunt u rekenen op een stipte oplevering. Laat ons weten wat u wenst en wij bekijken als ervaren vloerders hoe we efficiënt uw nieuwe vloer kunnen leggen. Verder kunt u ons inschakelen voor schilderwerken, gevelwerken, enzovoort. Kiezen voor Galles voor de renovatie van uw woning, is kiezen voor een vlotte samenwerking en een persoonlijke aanpak.

Kies voor een betrouwbare partner

Wilt u samenwerken met ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit de omgeving van Gent voor een vloerrenovatie? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de renovatie van uw woning? Neem dan contact op met ons team via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 

Huis renoveren Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Huis renoveren in Gent

Als u een huis wilt renoveren in de omgeving van Gent, dan kunt u een beroep doen op onze specialisten. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi waar u terechtkunt voor totaalrenovaties en aparte, algemene bouwwerken. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Daardoor bent u verzekerd dat uw project in goede handen is.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Uw huis laten renoveren door experten uit Gent

Is het tijd om uw huis in de omgeving van Gent te renoveren? Dan helpen de experten van ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi u graag verder. Wij bekijken samen hoe we deze algemene bouwwerken efficiënt kunnen uitvoeren. U mag er bovendien op rekenen dat uw totaalrenovatie stipt wordt opgeleverd. Binnen een totaalrenovatie voeren wij heel wat verschillende werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld het leggen van een gietvloer, schilderwerken voor de afwerking en de algemene renovatie van uw vloer. Uw huis laten renoveren door onze experten uit Gent, is met andere woorden kiezen voor een vlotte samenwerking. Datzelfde geldt overigens voor de specialisten van ons dochterproject One Floor die met veel ervaring en expertise uw vloeren en wanden installeren.

Ga in zee met ons renovatiebedrijf

Als u wilt samenwerken met ons bedrijf om uw huis in de omgeving van Gent te laten renoveren, dan kunt u contact opnemen met ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook voor algemene vragen of vragen over specifieke diensten, zoals schilderwerken, mag u ons contacteren. Wij staan u graag te woord, zodat u eenvoudig een samenwerking kunt opstarten met ons. Wij kijken er alvast naar uit om uw gebouw of woning op te waarderen!

Totaalrenovatie Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Totaalrenovatie in Gent

Wilt u een totaalrenovatie laten uitvoeren in de omgeving van Gent of Lokeren? Dan kunt u bij ons terecht. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi die uw totaalproject in regio Gent of Lokeren graag onder handen neemt. Wij hebben bovendien meer dan twintig jaar ervaring in het renoveren en afwerken van gebouwen, woningen, kantoren en appartementsgebouwen. Ook voor interieurschilderwerken kunt u een beroep doen op ons. Ontdek hieronder meer over onze ervaring in een totaalrenovatie uitvoeren in de omgeving van Gent of Lokeren.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Een totaalrenovatie laten uitvoeren door professionals uit regio Gent

Bij ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi kunt u terecht voor algemene bouwwerken. Dat houdt onder andere in dat wij uw gebouw, woning of appartement uit de jaren ’60, ’70, ’80 of ’90 renoveren en opwaarderen. Wij nemen bij een totaalrenovatie uw volledige gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren onder handen. Wilt u bijvoorbeeld zorgen voor degelijke gevelbescherming? Dan kunt u rekenen op ons vakmanschap. Ook voor een efficiënte vloerrenovatie kunt u bij ons terecht. Een ervaren vloerder zorgt voor een nauwkeurige afwerking. Omdat wij graag uw partner zijn bij een totaalproject in de buurt van Gent of Lokeren, kunt u ons ook inschakelen voor schilderwerken en andere eindafwerking.

Een extra specialisatie in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden

Onze vakmannen beschikken, naast hun kennis over het uitvoeren van een totaalproject in regio Gent of Lokeren, over een bijzondere expertise in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden. Via onze divisie One Floor leggen wij met veel deskundigheid een PU-gietvloer of plaatsen wij een MORTEX-wand. De totaalrenovatie van uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren is met andere woorden in goede handen.

 

Ontdek de mogelijkheden van uw totaalproject in regio Gent of Lokeren

Heeft u interesse in een samenwerking met onze specialisten voor de totaalrenovatie van uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Of zit u met vragen over onze werkwijze bij het uitvoeren van een totaalproject in regio Gent of Lokeren? Neem dan gerust contact op met ons team via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Gietvloer Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gietvloer laten leggen in Gent

Wilt u een gietvloer laten leggen in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Dan zit u goed bij ons. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met een bijzondere specialisatie in het leggen van gietvloeren. Wij helpen u graag verder bij totaalrenovaties, maar ook voor afzonderlijke werken, zoals schilderwerken, pleister- en plamuurwerken, gevelwerken en zo veel meer, staan wij voor u klaar.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Uw gietvloer in regio Gent of Lokeren laten leggen door ervaringsdeskundigen

Of u ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi nu inschakelt voor algemene bouwwerken en totaalrenovaties of kleinere projecten, wij helpen u altijd, met evenveel passie voor het vak, verder. Met onze extra divisie One Floor bijvoorbeeld kunnen wij vlot en efficiënt uw gietvloer in de omgeving van Gent of Lokeren aanleggen. Als ervaren vloerder zorgen wij bovendien voor een prachtig eindresultaat. Laat uw vloerrenovatie dus met een gerust hart over aan onze experten.

Neem contact op met ons team voor meer informatie

Als u uw gietvloer in de omgeving van Gent of Lokeren wilt laten aanleggen door onze experten, dan kunt u contact opnemen met ons team. U bereikt ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook als u vragen heeft over een van onze diensten, zoals het plaatsen van MORTEX-wanden of totaalrenovaties, kunt u ons contacteren. Wij helpen u met alle plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden, zodat we vlot een samenwerking kunnen opstarten.

 

Schilderwerken Gent

Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Schilderwerken in Gent

Als u schilderwerken in de omgeving van Gent of Lokeren wilt laten uitvoeren, dan kunt u ons bedrijf uit Lochristi als schilder inschakelen. Galles is uw renovatie- en afwerkingsbedrijf en staat klaar voor diverse projecten. Al meer dan twintig jaar kunt u een beroep doen op ons bedrijf, waardoor u er zeker van mag zijn dat we ook uw project tot een goed einde gaan brengen. Schakel ons dus met een gerust hart in voor schilderwerken, vloerrenovaties, gevelwerken en zo veel meer in de omgeving van Gent of Lokeren.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Schilderwerk binnen

Schilderwerken laten uitvoeren in regio Gent en Lokeren door een ervaren schilder

Als renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi voeren wij enerzijds algemene bouwwerken uit, zoals het opwaarderen van uw gevel of de renovatie van uw vloer. Anderzijds staan wij als ervaren schilder in voor een nauwkeurige afwerking via onder andere schilderwerken in uw gebouw of woning in de omgeving van Gent of Lokeren. Wij begrijpen bovendien als geen ander dat er te veel mogelijkheden zijn, waardoor u niet meer weet wat de beste keuze is. Daarom geven wij een aantal opties zodat u de prijs en kwaliteit goed kan vergelijken en op basis daarvan de juiste keuze kan maken. Uw schilderwerken in de omgeving van Gent of Lokeren verlopen gegarandeerd vlot en efficiënt door ons in te schakelen als schilder.

One Floor, een extra divisie voor uw vloeren en wanden

Galles is niet alleen uw schilder voor schilderwerken in regio Gent of Lokeren, wij hebben namelijk ook een extra specialisatie in het leggen van vloeren en wanden. Wilt u uw huis volledig laten renoveren? Dan kunt u dus rekenen op onze specialisten voor het professioneel leggen van vloeren en plaatsen van wanden via ons sideproject One Floor.

 

 

Doe een beroep op ons team voor vlotte bouwwerken

Wilt u in zee gaan met ons bedrijf voor schilderwerken in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de volledige renovatie van een gebouw, woning of appartement? Contacteer ons dan via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -