Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gevelbescherming en -afwerking in Gent

Als u een specialist zoekt voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking in de omgeving van Gent of Lokeren, dan kunt u bij ons terecht. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Wij weten met andere woorden als geen ander hoe we uw project moeten aanpakken. U schakelt ons in voor zowel totaalrenovaties als kleinere projecten, zoals het leggen van een gietvloer.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw gevelbescherming en gevelafwerking in regio Gent of Lokeren laten plaatsen door specialisten

De experten van ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi beschikken over verschillende specialisaties waardoor wij allerlei algemene bouwwerken kunnen uitvoeren in uw woning of gebouw. Zo staan wij u graag bij bij het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking aan uw woning of gebouw in de omgeving van Gent of Lokeren. Maar ook voor schilderwerken of het leggen van gietvloeren kunt u op ons rekenen. Bij het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking zetten wij in op innovatieve toepassingen en gebruiken wij hoogwaardige materialen, zodat uw gevel weer mooi is en lang beschermd blijft. Is uw gebouw of woning zo verouderd dat er een totaalrenovatie nodig is? Dan bekijken wij graag samen hoe we het project efficiënt kunnen aanpakken.

Schakel onze experten in voor de renovatie van uw woning

Wilt u samenwerken met ons bedrijf voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking aan uw woning in de omgeving van Gent of Lokeren? Of heeft u vragen over het renoveren van uw huis in het algemeen? Neem dan contact op met ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -