• Home
  • Gietvloer Gent
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gietvloer laten leggen in Gent

Wilt u een gietvloer laten leggen in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Dan zit u goed bij ons. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met een bijzondere specialisatie in het leggen van gietvloeren. Wij helpen u graag verder bij totaalrenovaties, maar ook voor afzonderlijke werken, zoals schilderwerken, pleister- en plamuurwerken, gevelwerken en zo veel meer, staan wij voor u klaar.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw gietvloer in regio Gent of Lokeren laten leggen door ervaringsdeskundigen

Of u ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi nu inschakelt voor algemene bouwwerken en totaalrenovaties of kleinere projecten, wij helpen u altijd, met evenveel passie voor het vak, verder. Met onze extra divisie One Floor bijvoorbeeld kunnen wij vlot en efficiƫnt uw gietvloer in de omgeving van Gent of Lokeren aanleggen. Als ervaren vloerder zorgen wij bovendien voor een prachtig eindresultaat. Laat uw vloerrenovatie dus met een gerust hart over aan onze experten.

Neem contact op met ons team voor meer informatie

Als u uw gietvloer in de omgeving van Gent of Lokeren wilt laten aanleggen door onze experten, dan kunt u contact opnemen met ons team. U bereikt ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook als u vragen heeft over een van onze diensten, zoals het plaatsen van MORTEX-wanden of totaalrenovaties, kunt u ons contacteren. Wij helpen u met alle plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden, zodat we vlot een samenwerking kunnen opstarten.

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -