Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Huis renoveren in Gent

Als u een huis wilt renoveren in de omgeving van Gent, dan kunt u een beroep doen op onze specialisten. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi waar u terechtkunt voor totaalrenovaties en aparte, algemene bouwwerken. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Daardoor bent u verzekerd dat uw project in goede handen is.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw huis laten renoveren door experten uit Gent

Is het tijd om uw huis in de omgeving van Gent te renoveren? Dan helpen de experten van ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi u graag verder. Wij bekijken samen hoe we deze algemene bouwwerken efficiƫnt kunnen uitvoeren. U mag er bovendien op rekenen dat uw totaalrenovatie stipt wordt opgeleverd. Binnen een totaalrenovatie voeren wij heel wat verschillende werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld het leggen van een gietvloer, schilderwerken voor de afwerking en de algemene renovatie van uw vloer. Uw huis laten renoveren door onze experten uit Gent, is met andere woorden kiezen voor een vlotte samenwerking. Datzelfde geldt overigens voor de specialisten van ons dochterproject One Floor die met veel ervaring en expertise uw vloeren en wanden installeren.

Ga in zee met ons renovatiebedrijf

Als u wilt samenwerken met ons bedrijf om uw huis in de omgeving van Gent te laten renoveren, dan kunt u contact opnemen met ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook voor algemene vragen of vragen over specifieke diensten, zoals schilderwerken, mag u ons contacteren. Wij staan u graag te woord, zodat u eenvoudig een samenwerking kunt opstarten met ons. Wij kijken er alvast naar uit om uw gebouw of woning op te waarderen!

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -