• Home
  • Schilderwerken Gent
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Schilderwerken in Gent

Als u schilderwerken in de omgeving van Gent of Lokeren wilt laten uitvoeren, dan kunt u ons bedrijf uit Lochristi als schilder inschakelen. Galles is uw renovatie- en afwerkingsbedrijf en staat klaar voor diverse projecten. Al meer dan twintig jaar kunt u een beroep doen op ons bedrijf, waardoor u er zeker van mag zijn dat we ook uw project tot een goed einde gaan brengen. Schakel ons dus met een gerust hart in voor schilderwerken, vloerrenovaties, gevelwerken en zo veel meer in de omgeving van Gent of Lokeren.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Schilderwerken laten uitvoeren in regio Gent en Lokeren door een ervaren schilder

Als renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi voeren wij enerzijds algemene bouwwerken uit, zoals het opwaarderen van uw gevel of de renovatie van uw vloer. Anderzijds staan wij als ervaren schilder in voor een nauwkeurige afwerking via onder andere schilderwerken in uw gebouw of woning in de omgeving van Gent of Lokeren. Wij begrijpen bovendien als geen ander dat er te veel mogelijkheden zijn, waardoor u niet meer weet wat de beste keuze is. Daarom geven wij een aantal opties zodat u de prijs en kwaliteit goed kan vergelijken en op basis daarvan de juiste keuze kan maken. Uw schilderwerken in de omgeving van Gent of Lokeren verlopen gegarandeerd vlot en efficiënt door ons in te schakelen als schilder.

One Floor, een extra divisie voor uw vloeren en wanden

Galles is niet alleen uw schilder voor schilderwerken in regio Gent of Lokeren, wij hebben namelijk ook een extra specialisatie in het leggen van vloeren en wanden. Wilt u uw huis volledig laten renoveren? Dan kunt u dus rekenen op onze specialisten voor het professioneel leggen van vloeren en plaatsen van wanden via ons sideproject One Floor.

Doe een beroep op ons team voor vlotte bouwwerken

Wilt u in zee gaan met ons bedrijf voor schilderwerken in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de volledige renovatie van een gebouw, woning of appartement? Contacteer ons dan via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -