Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Totaalrenovatie in Gent

Wilt u een totaalrenovatie laten uitvoeren in de omgeving van Gent of Lokeren? Dan kunt u bij ons terecht. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi die uw totaalproject in regio Gent of Lokeren graag onder handen neemt. Wij hebben bovendien meer dan twintig jaar ervaring in het renoveren en afwerken van gebouwen, woningen, kantoren en appartementsgebouwen. Ook voor interieurschilderwerken kunt u een beroep doen op ons. Ontdek hieronder meer over onze ervaring in een totaalrenovatie uitvoeren in de omgeving van Gent of Lokeren.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Een totaalrenovatie laten uitvoeren door professionals uit regio Gent

Bij ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi kunt u terecht voor algemene bouwwerken. Dat houdt onder andere in dat wij uw gebouw, woning of appartement uit de jaren ’60, ’70, ’80 of ’90 renoveren en opwaarderen. Wij nemen bij een totaalrenovatie uw volledige gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren onder handen. Wilt u bijvoorbeeld zorgen voor degelijke gevelbescherming? Dan kunt u rekenen op ons vakmanschap. Ook voor een efficiënte vloerrenovatie kunt u bij ons terecht. Een ervaren vloerder zorgt voor een nauwkeurige afwerking. Omdat wij graag uw partner zijn bij een totaalproject in de buurt van Gent of Lokeren, kunt u ons ook inschakelen voor schilderwerken en andere eindafwerking.

Een extra specialisatie in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden

Onze vakmannen beschikken, naast hun kennis over het uitvoeren van een totaalproject in regio Gent of Lokeren, over een bijzondere expertise in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden. Via onze divisie One Floor leggen wij met veel deskundigheid een PU-gietvloer of plaatsen wij een MORTEX-wand. De totaalrenovatie van uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren is met andere woorden in goede handen.

Ontdek de mogelijkheden van uw totaalproject in regio Gent of Lokeren

Heeft u interesse in een samenwerking met onze specialisten voor de totaalrenovatie van uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Of zit u met vragen over onze werkwijze bij het uitvoeren van een totaalproject in regio Gent of Lokeren? Neem dan gerust contact op met ons team via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -