Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerder in Gent

Bent u op zoek naar een ervaren vloerder in de omgeving van Gent? Dan zit u goed bij ons. Galles is een renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi met een extra specialisatie in het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden. Door onze ruime ervaring in de sector mag u er zeker van zijn dat uw project gedetailleerd afgewerkt zal zijn.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Een professionele vloerder inschakelen in de omgeving van Gent

Ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit Lochristi heeft een bijzondere specialisatie in het leggen van vloeren, zoals gietvloeren. Tijdens uw vloerrenovatie gebruiken wij, als ervaren vloerder uit regio Gent, de nieuwste technieken en toepassingen. Zo kunt u jarenlang genieten van de vloeren die de specialisten van ons project One Floor leggen. Naast vloeren aanleggen, kunt u een beroep doen op ons voor heel wat andere algemene bouwwerken. Denk daarbij aan schilderwerken en gevelbescherming aanbrengen. Uw totaalrenovatie is sowieso in goede handen als u ons bedrijf inschakelt.  

Contacteer onze experten voor meer informatie

Als u ons wilt inschakelen als vloerder voor uw project in de omgeving van Gent, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U bereikt ons via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Ook voor algemene vragen over onze werkwijze bij een renovatie kunt u ons bereiken via bovenstaande contactgegevens.

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -