Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerrenovatie in Gent

Als u een expert zoekt voor een vloerrenovatie in de omgeving van Gent, dan kunt u bij ons terecht. Galles is uw betrouwbare partner uit Lochristi voor al uw renovatie- en afwerkingsprojecten. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld, waardoor wij perfect weten hoe wij uw project tot een goed einde moeten brengen.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw vloerrenovatie laten doen door professionals in de omgeving van Gent

Als u ons bedrijf uit Lochristi, nabij Gent inschakelt voor algemene bouwwerken, zoals een vloerrenovatie, dan kunt u rekenen op een stipte oplevering. Laat ons weten wat u wenst en wij bekijken als ervaren vloerders hoe we efficiƫnt uw nieuwe vloer kunnen leggen. Verder kunt u ons inschakelen voor schilderwerken, gevelwerken, enzovoort. Kiezen voor Galles voor de renovatie van uw woning, is kiezen voor een vlotte samenwerking en een persoonlijke aanpak.

Kies voor een betrouwbare partner

Wilt u samenwerken met ons renovatie- en afwerkingsbedrijf uit de omgeving van Gent voor een vloerrenovatie? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de renovatie van uw woning? Neem dan contact op met ons team via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Galles - M 00 32 495 53 83 50 -