Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gevel renoveren

Is het hoog tijd om uw gevel te renoveren? Bij Galles in Lochristi weten we hoe hieraan te beginnen. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden voor uw gevel. Heeft u reeds een specifieke stijl in gedachten? Of wilt u graag eens iets helemaal anders uitproberen? Dankzij onze diensten en vele jaren ervaring is het allemaal mogelijk.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Hoe gaan we te werk om uw gevel te renoveren?

Als specialist in algemene bouwwerken hebben we reeds heel wat verschillende projecten tot een goed einde gebracht. Het renoveren van een gevel hoort hier uiteraard ook bij. Bij Galles staan we u bij van het begin tot het einde van het project. We beginnen daarom eerst met een gesprek om uw wensen te weten te komen. Wilt u graag een speciale gevelbescherming? Of is een simpele afwerking van de gevel voldoende? De keuze is volledig aan u. Als u nog niet goed weet wat het beste is voor uw woning, helpen we uiteraard maar al te graag verder en geven we het nodige advies. Zo verloopt het renoveren van uw gevel nog vlotter.

Ontdek al onze renovatiediensten

Wilt u graag wat geld besparen door uw volledige huis te laten renoveren door onze onderneming? Combineer dan de plaatsing van een gietvloer met het renoveren van uw gevel. Voor meer informatie over de verschillende services die wij aanbieden, zijn we steeds bereikbaar op het nummer 0032 495 53 83 50.

Doe een beroep op ons team voor vlotte bouwwerken

Wilt u in zee gaan met ons bedrijf voor schilderwerken in uw gebouw, woning of appartement in de omgeving van Gent of Lokeren? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de volledige renovatie van een gebouw, woning of appartement? Contacteer ons dan via het nummer 0032 495 53 83 50, via het e-mailadres info@galles.be of via het contactformulier