Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Gevelbescherming en -afwerking in Gent

Als u een specialist zoekt voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking in de omgeving van Gent of Lokeren, dan kunt u bij ons terecht. Galles is een ervaren onderneming uit Lochristi met meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Wij weten als geen ander hoe we de isolatie van uw gevel moeten aanpakken. Wij hebben reeds alles, van grote projecten tot kleine afwerkingen aan gevels, tot een goed einde gebracht.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw gevelbescherming en gevelafwerking laten plaatsen door specialisten

Als specialist in algemene bouwwerken is geen enkele opdracht te moeilijk voor ons. Wij beschikken over verschillende specialisaties, wanneer het komt op gevelbescherming. Wilt u bijvoorbeeld als gevelafwerking een isolatie in uw gevel laten plaatsen om zo uw woning nog meer energiezuinig te maken? Dan komen onze deskundige medewerkers met veel plezier bij u thuis langs. Onze gevelbescherming gaat zeer lang mee en kost bovendien helemaal niet zoveel. Zo bieden we voor elk budget een gevelafwerking aan.

Combineer onze diverse diensten

Wilt u de plaatsing van de isolatie van uw gevel combineren met andere diensten van onze onderneming? Dat is perfect mogelijk! Wij staan namelijk ook ter beschikking voor schilderwerken. Denkt u eraan om ineens een nieuwe vloer te leggen? Wie weet zijn onze gietvloeren de ideale oplossing voor u. Maak uw woning dus zeker af met onze gevelbescherming en gevelafwerking door te kiezen voor een totaalrenovatie bij Galles. Samen bekijken we welke hoogwaardige materialen we gebruiken voor de isolatie van uw gevel. Tijdens een eerste gesprek bespreken we eveneens hoe we het project efficiƫnt aanpakken voor het beste resultaat te bekomen.

Schakel onze experten in voor uw gevelwerken

Wilt u samenwerken met ons bedrijf voor het plaatsen van gevelbescherming en gevelafwerking aan uw woning? Of heeft u vragen over het renoveren van uw huis in het algemeen? Neem dan contact op met ons via het nummer 0032 495 53 83 50 of via het contactformulier. We leggen u alles uit over onze werkwijze en komen zo snel mogelijk bij u thuis langs voor de isolatie van uw gevel.