Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Huis renoveren in Gent

Als u een huis wilt renoveren in de omgeving van Gent, dan kunt u een beroep doen op onze specialisten. Galles is een renovatiebedrijf uit Lochristi waar u terecht kunt voor de verbouwing van uw woning en aparte, algemene bouwwerken. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld. Daardoor bent u verzekerd dat de renovatie van uw woning in goede handen is.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw huis laten renoveren door experten

Is het tijd om uw huis te renoveren? Dan helpen de experten van ons renovatiebedrijf u graag verder om uw woning om te toveren tot uw droomhuis. Tijdens een eerste gesprek bekijken we wat uw wensen zijn en hoe we deze algemene bouwwerken efficiƫnt kunnen uitvoeren. U mag er bovendien op rekenen dat uw totaalrenovatie stipt wordt opgeleverd. Zo hoeft u nooit lang te wachten, vooraleer u terug in uw woning kunt wonen. Voor de renovatie van uw woning voeren wij heel wat verschillende werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld het leggen van een gietvloer. De algemene renovatie van uw vloer is een van onze specialisaties. Wilt u uw woning graag energiezuiniger maken? Ook hiervoor schakelt u het best ons renovatiebedrijf in voor uw woning. Uw huis laten renoveren door onze onderneming, is met andere woorden kiezen voor een vlotte samenwerking. Datzelfde geldt overigens voor de specialisten van ons dochterproject One Floor die met veel ervaring en expertise uw vloeren en wanden installeren. De renovatie van een woning was nog nooit zo eenvoudig als met Galles. Wij verzorgen een uitgebreide service van het begin tot het einde van het project.

Ga met ons in zee voor een nauwkeurige renovatie

Als u wilt samenwerken met ons renovatiebedrijf om uw huis te laten renoveren, dan neemt u contact op door te bellen naar het nummer 0032 495 53 83 50 of door een e-mail te sturen naar info@galles.be. Ook voor algemene vragen of vragen over specifieke diensten, zoals onze schilderwerken, zijn we steeds bereikbaar. Wij staan u graag te woord over de renovatie van uw woning. Wij kijken er alvast naar uit om uw gebouw of woning op te waarderen. Bel ons vandaag!