Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Totaalrenovatie in Gent

Wilt u een totaalrenovatie laten uitvoeren door een bedrijf in de omgeving van Gent of Lokeren? Dan kunt u bij ons terecht. Galles is een ervaren onderneming uit Lochristi die uw totaalproject in regio Gent of Lokeren graag onder handen neemt. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het verbouwen en afwerken van gebouwen, woningen, kantoren en appartementsgebouwen. Ook voor interieurwerken kunt u een beroep doen op ons. Ontdek snel meer over de ervaring van ons bedrijf en kies voor een totaalrenovatie voor uw woning!

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Een totaalrenovatie laten uitvoeren door ons bedrijf

Wij doen heel wat meer dan de klassieke, algemene bouwwerken. Ons aanbod aan diensten strekt zich uit tot een heel pakket, ideaal voor uw totaalproject. Heeft u een gebouw uit de jaren ’60, ’70, ’80 of ’90 en vindt u het tijd om dit in zijn originele glorie te herstellen? Of wilt u het juist opwaarderen door het een opfrisbeurt te geven? Wij nemen met veel plezier de totaalrenovatie van uw huis of bedrijf onder handen. Wilt u bijvoorbeeld een degelijke gevelbescherming toevoegen aan uw woning? Dan rekent u steeds op ons vakmanschap. Een ervaren vloerder zorgt daarnaast voor een nauwkeurige afwerking, wanneer u graag een nieuwe vloer wilt plaatsen. We zijn graag uw partner voor een totaalproject en begeleiden u dan ook van het begin tot het eind. Na een renovatie van Galles geniet u nog lange tijd van uw droomhuis.

Gespecialiseerd in de plaatsing van vloeren en wanden

Onze vakmannen beschikken, naast hun kennis over het uitvoeren van een totaalproject, over een bijzondere expertise in de installatie van vloeren en wanden. Via onze divisie One Floor leggen wij met veel deskundigheid een PU-gietvloer of plaatsen wij een MORTEX-wand. Uw totaalrenovatie is met andere woorden in goede handen bij ons bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van uw project

Heeft u interesse in een samenwerking met de specialisten van ons bedrijf voor de totaalrenovatie van uw woning? Of zit u met vragen over onze werkwijze van een totaalproject en wilt u graag weten hoe we uw gevel renoveren? Neem dan gerust contact op met ons team door te bellen naar 0032 495 53 83 50 of door een e-mail te sturen naar info@galles.be. We beantwoorden al uw vragen en maken snel een afspraak voor een totaalproject.