Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerder in Gent

Bent u op zoek naar een ervaren vloerder in de omgeving van Gent? Dan is Galles uw ideale partner voor het volgende project. Wij zijn immers gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Door onze ruime ervaring in de sector mag u er zeker van zijn dat uw project tot in de puntjes afgewerkt wordt.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Een professionele vloerder inschakelen

Wilt u graag gietvloeren laten leggen? Of heeft u uw zinnen gezet op een ander type vloer? Wat u ook wenst, onze vloerder kan het vast en zeker voor u plaatsen. Tijdens uw vloerrenovatie gebruiken wij, als ervaren vloerders, de nieuwste technieken en toepassingen. Zo geniet u jarenlang van de vloeren die de specialisten van ons project One Floor leggen. Wilt u graag twee vliegen in een klap slaan door de nieuwe vloer te combineren met wat andere algemene bouwwerken? Wij kunnen het allemaal aan! Onze diensten gaan nu eenmaal verder dan alleen het plaatsen van vloeren. Uw totaalrenovatie is sowieso in goede handen als u ons bedrijf en onze vloerder inschakelt.

Contacteer onze experten voor meer informatie

Als u ons wilt inschakelen als vloerder voor uw project, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. U bereikt ons via het e-mailadres info@galles.be of via het contactformulier. Ook voor algemene vragen over onze werkwijze bij een renovatie staan we elke dag opnieuw klaar om u verder te helpen. Bent u binnenkort een van onze tevreden klanten? Contacteer ons snel!