Skip to main content
Meer dan 20 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Uitstekende klantenservice

Vloerrenovatie in Gent

Als u een expert zoekt voor een vloerrenovatie in de omgeving van Gent, dan kunt u bij ons terecht. Galles is uw betrouwbare partner uit Lochristi voor al uw renovatie- en afwerkingsprojecten. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de bouwwereld, waardoor wij perfect weten hoe wij uw project tot een goed einde moeten brengen.

Schilderwerken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schilderwerk binnen

Uw vloerrenovatie laten uitvoeren door professionals

Als u ons bedrijf inschakelt voor algemene bouwwerken, zoals een vloerrenovatie, dan rekent u altijd op een stipte oplevering. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bekijken als ervaren vloerders hoe we efficiƫnt uw nieuwe vloer kunnen leggen. Dit is uiteraard niet de enige dienst die wij voor u aanbieden. Verder kunt u ons inschakelen voor schilderwerken, gevelwerken en nog zoveel meer. Kiezen voor Galles voor de renovatie van uw woning, is kiezen voor een vlotte samenwerking en een persoonlijke aanpak. De tevredenheid van onze klanten staat altijd bovenaan onze prioriteiten.

Kies een betrouwbare partner om uw nieuwe vloer te plaatsen

Wilt u samenwerken met ons renovatie- en afwerkingsbedrijf voor een vloerrenovatie? Of heeft u vragen over onze manier van werken bij de renovatie? Wat u ook zoekt, ons team staat altijd klaar om u verder te helpen via het e-mailadres info@galles.be of via het contactformulier. Wie weet komen we binnenkort bij u thuis langs.